Blue Hotel

Bluehotel utsikt över skärgården

Vardagslyx mindre än 20 minuter från Stureplan

Blue Hotel är en unik plats för konferens och möten. Både i arkitektur och historia utmärker sig anläggningen längst ut på Elfviks udde, Lidingö. Ursprungligen var detta en kursgård som byggdes av IBM mellan 1966-1969. Fyra välkända arkitekter ritade den futuristiska byggnaden vars huvudmaterial är tegel och plåt. Vid framtagning av ritningarna lämnades ingenting åt slumpen och man utformade varje del av byggnaden för att optimera kreativitet, innovation och inlärning. Varje konferensrum i byggnaden är ljudisolerat och har egen klimatanläggning. Samtliga bjuder även utsikt över vattnet.

 Anläggningen är omkring 4 500 kvm och drivs sedan 2014 av Johan Svensson, tidigare VD för Svenska Möten.

Festligheter på Lidingö

Blue Hotel riktar sig till både till företagsgrupper och privata gäster. Det enastående läget ett stenkast från Stockholm gör Blue Hotel till en perfekt festplats vid bröllop och större händelser! Anläggningen har en egen diplomerad festkoordinator som är behjälplig vid planering och festprogram.

”Syndigt sunt”

Köket på Blue Hotel jobbar med närproducerade och ekologiska råvaror. Det finns en långtgående ambition om hållbarhet och rödlistade fiskar ingår aldrig i de rätter som komponeras på anläggningen. Allting lagas från grunden och utan genvägar eller tillsatser. Det ger gästen en större smakupplevelse!

Restaurangen rymmer 150 kuvert och genom matsalens panoramafönster breder naturen och vattnet ut sig vid inloppet till Stockholm. I anslutning till den stora matsalen ligger en hörnlokal med öppen spis och utsikt mot stranden. För de med önskemål om en mer intim måltidsstund kan denna användas som alternativ matsal.

Blue SPA

Den nyinvigda SPA-avdelningen är i samarbete med det internationellt hyllade hudvårdsmärket Babor. Ett stort utbud behandlingar främjar välmående och naturlig skönhet. Heta marmorhällar, ångbastu, massage och kroppsbehandlingar för både kvinnor och män är bara några av komponenterna i detta premium SPA.

Välkommen till Blue Hotel

Inom 20 minuter tar du dig från Stockholms innerstad till Blue Hotel. Konferensgäster och privatpersoner kan enkelt boka såväl behandlingar som boende via hemsidan eller telefon.

Blue Hotel
Elfviks udde, 181 90 Lidingö
08-505 637 00
info@bluehotel.se

Spännnade nyheter från Blue Hotel