Fagerudd

Fagerudd Konferens har en hundraårig tradition av möten bakom sig. 1911 Byggde familjen Lundevall huset med avsikt att fagerudd konferensdriva sommarpensionat. Sedan dess har Fagerudd växt sig allt större och rör sig i toppskiktet bland svenska konferensanläggningar. När du kommer som gäst till Fagerudd Konferens väntar fräscha och totalrenoverade rum, sjöutsikt, trevlig atmosfär och god mat. För de aktiva finns möjlighet att boka anläggningens sporthall och för den med smak för avkoppling sår såväl bastu som SPA-pooler redo.

Anläggningen har 100 bäddar fördelade över 60 rum. Både dubbelrum och enkelrum. Flertalet hotellrum bjuder på vacker utsikt över Mälaren och naturen som omger anläggningen.

Möten

fagerudd konferensEffektiva och bra möten kan göra stor skillnad för verksamheten! På Fagerudd är möten i fokus och man har genom åren utvecklat en erfarenhet och fingertoppskänsla kring vad som krävs för att ge bästa förutsättningar för besökare på Fagerudd Konferens. Detta går igenom hela anläggningen från restaurang till mötesrum, relax och övernattning.

Mellan överläggningar och diskussioner finns ett stort aktivitetsutbud som förgyller och inspirerar. Fagerudd samarbetar med ett flertal arrangörer och kan ta fram de flesta aktiviteter som efterfrågas. Om det är någonting utöver aktiviteterna på hemsidan ni efterfrågar kan ni höra av er till anläggningen i samband med bokningen.

Konferensrum

fagerudd konferensDet finns 8 konferenslokaler och 18 grupprum att använda sig av när man kommer till Fagerudd. Vissa har separat ingång medan andra byggnader huserar flera mötesrum. Samtliga är fullt utrustade med allt som krävs för att hålla en bra och effektiv konferens. Dataprojektorer, hörslinga, bekväma sittplatser och skrivtavlor finns i så gott som alla rum.

Ute på Fagerudd har man också valt att hålla dörren öppen för möjligheten till alternativa möteslokaler. Kanske är bryggan platsen där ni råkar forma ett spontant möte? Som gäster kan ni hitta åtskilliga trevliga delar av anläggningen där spontana och naturliga möten kan äga rum.

Kom ut till Fagerudd!

Det är nära till Fagerudd Konferens från ett flertal städer. Oavsett om ni befinner er i Eskilstuna, Västerås, Stockholm med flera städer, kan ni åka till Fagerudd på under en timme! Tågtrafiken går regelbundet och med Taxi Enköping åker ni till fast pris från Enköping station och hela vägen till Fagerudd.

Välkommen till Fagerudd Konferens!

Fagerudd Konferens
Bredsandsvägen 63
749 48 Enköping

Tel: 0171-802 90
Fax: 0171-803 73
Mail: info@fagerudd.se

Spännnade nyheter från Fagerudd