Friiberghs Herrgård

Friiberghs herrgård konferens-06

Ditt välbefinnande -Vår passion!

Friiberghs Herrgård ligger vackert beläget vid Mälarens strand. Hit kommer företagsgrupper från hela landet för möten och konferens i lugnet bortom stadstrafiken. Den långa traditionen av möten har satt sin prägel på konferensanläggningen som är en unik del av landskapet och bär på en historia från medeltiden! Under tiden som gått har vissa byggnader ersatts med nya, och renoveringar av äldre hus säkrat banden till historien. Det är en unik plats för möten och ett av Sveriges första konferenshotell.

Som gäst på Friiberghs Herrgård kan du räkna med personlig omtanke och bästa service kombinerat med vackra miljöer och utsökt mat. För den som uppskattar golf och vill utmana en av landets främsta golfbanor, Bro Hof, finns bästa förutsättningar. Friiberghs personal kan hjälpa till med all kontakt som gör golfbanor i närheten.

Konferenslokaler

De många konferenslokalerna är ljusa och rymliga för att ge utrymme till reflektion, dialog och resultat. I anslutning till vart och ett av dessa finns grupprum för överläggningar i mindre enheter. För de som vill konferera i fred från övriga besökare finns separata byggnader vid strandkanten. Dessa kan bokar av mindre grupper som vill vara för sig själva under vistelsen.

Även om de många fullt utrustade och moderna konferenslokalerna för många är ett naturligt val, kan alternativa mötesrum bidra till nya idéer och perspektiv som gynnar hela verksamheten. Som gäst ute på Friiberghs Herrgård är du i fokus och era möten kan utformas och ramas in på det sätt ni önskar.

Köket

Att njuta av färska råvaror från närområdet är en naturlig del av upplevelsen på Friiberghs Herrgård! Klassiska husmansrätter får en modern tolkning och säsongens grödor utgör grunden i varje måltid! Det ger en smakupplevelse värd namnet och energi som håller under hela dagen.

Menyn anpassas kontinuerligt för att följa årstiderna och det finns alltid utrymme för kökets spontana inspiration och nykomponerade anrättningar med inspiration från när- och fjärran!

Välkommen hit

Friiberghs Herrgård ligger nära Stockholm, Arlanda och Uppsala. Hit kan ni komma från landets alla hörn för en unik konferensupplevelse.

Friiberghs Herrgård
749 62 Öresundsbro
08-611 41 41
info@friibergh.se

Spännnade nyheter från Friiberghs Herrgård