Golfweekend och konferens

0

Att spela golf under konferensvistelsen är en klassiker som aldrig blir uttjatad. De många föreläsningar och diskussioner som går av stapeln under långa dagar hinner landa och bearbetas under en golfrunda. Nya idéer föds och strategier kan ta form i välansade parker och vacker miljö.

Thoresta HerrgårdBokning av golfweekend eller golfkonferens kan göras under stora delar av året och redan i april-maj är flertalet banor öppna för spel. Thoresta Herrgård är en välkänd plats för möten och med Bro Hof som granne finns möjlighet att spela på en av Europas bäst ansedda golfbanor!

Även nybörjare

För golfare behöver Bro Hof inte någon närmare presentation och Thoresta Herrgård har genom åren härbärgerat åtskilliga golfintresserade. Den som aldrig hållit i en golfklubba kan snabbt tappa intresset för en konferens med denna inriktning. Dock erbjuds herrgårdens gäster en möjlighet att få lära sig grunderna som grepp och utrustning samtidigt som de också får möjlighet att slå en hink eller två.

Att hålla en golfklubba och ta de första stegen i golfsporten på en anrik bana är unikt och en mycket uppskattad aktivitet. För de som redan kan titulera sig golfare är upplevelsen enorm.

Välkommen till Thoresta Herrgård för golf, weekend och konferens!