Happy Tammsvik

Happy Tammsvik – Där humorn tas på allvar!

Ett möte på Happy Tammsvik är någonting du minns! Kreativitet, känslor, humor, resultat och nyfikenhet trängs under Happy Tammsviks skyhöga tak där allt kan hända (vilket det också gör).

Byggnaden var från början en privatbostad åt familjen Tamm och genom åren har renoveringar, ägarbyten och varumärkesresor alla valt att bibehålla den genuina och herrgårdsinspirerade atmosfären. Möteskonceptet har dock förändrats kraftigt över tid! Happy Tammsvik har 216 bäddar samt ett separat hus, Villa Mälargården, med 16 bäddar för de som vill hålla sina möten avskilt från övriga konferensgäster.

Möten på Happy Tammsvik

Tammsvik vågar gå över vilka gränser som helst, så länge det innebär att kunden får ett riktigt bra möte. Här blir konferensvistelsen någonting roligt! Humorn är inte på kollisionskurs med mötets seriositet eller resultat. Tvärtom! Enligt tung forskning är humor och glädje viktiga komponenter som förbättrar både fokus, problemlösning och ger en skönare mötestillvaro. Som mötesexperter är Happy Tammsviks personal måna om att ha en genomtänkt strategi för varje kund. Promenaden från ett mötesrum till en aktivitet eller restaurang är inte där av en slump utan för att på ett naturligt sätt ge besökaren luftombyte och möjlighet att sträcka på benen. Inramningen är dock hjärtlig och rolig.

Konferensrum

Happy Tammsvik Konferens
Happy Tammsvik har 14 konferenslokaler samt grupparbetsrum. Sommartid finns också möjlighet att hålla mötet utomhus! Varje lokal har sin unika och kreativa personlighet och erbjuder någonting utöver det vanliga.

För de som vill ha ett helt avskilt möte finns också Villa Mälargården. Ett mycket omtyckt koncept där hotellrum, kök, gym, bastu och konferenslokaler ligger i ett hus bortanför övriga anläggningen. Varje kundföretag som kommer till Villa Mälargården har en egen kock som lagar maten i det rustika lantköket som också fungerar som matsal. Det finns också möjlighet för gästerna att vara med vid matlagningen som en aktivitet!
Besök Happy Tammsvik!

Det är enkelt att ta sig ut till Happy Tammsvik och med närheten till Stockholm och Arlanda är det en bra plats för möten med långväga besökare.

Happy Tammsvik
197 91 Bro
Reception: 08-584 718 00
info@happytammsvik.se
Bokning: 08-584 719 99
bokningen@happytammsvik.se

 

Spännnade nyheter från Happy Tammsvik