Högberga Gård

Högberga Gård – Sofistikerade möten i vackraste omgivning

Vid farleden in till Stockholm och med utsikt över skärgårdsöarna och vattnet ligger Högberga Gård. Med naturskön omgivning och bara 20 minuter in till stan, är konferensanläggningen i gränslandet mellan stad och natur. Byggnaden har funnits sedan 1911. Då som privatbostad till Klas Fåhraeus, skriftställare och konstmecenat, med äkta hälft. Nu som en diamant bland konferensanläggningar runt om i Sverige. Högberga Gård är en plats för de med högt ställda krav på miljö, service och helhetsbild. De många konferenslokalerna är utformade för att ge bästa tänkbara inspiration och komfort och SPA-delen samt vinkällaren håller samma exklusiva klass. Anläggningen har 14 konferenslokaler och grupparbetsrum.

Möten på Högberga Gård

Oavsett vad för möte det rör sig om eller hur många som deltar, är Högberga Gård erkänt duktiga på att hitta en inramning som höjer upplevelsen ytterligare. På Högberga finns både större lokaler för hela arbetslag och exklusiva möteslokaler med vedeldad bastu och jacuzzi på klipphyllan. Den intressanta konferensgården erbjuder en uppsjö aktiviteter som vintillverkning, matlagning, provsmakningar eller båtfärd.

Högberga Gård Konferens

Hotellrummen på Högberga Gård är ljusa och med var sin unik historia. Ena flygelns rum är inredda i nationalromantisk stil medan andra flygelns rum bär modernare språk.

Möteslokaler på Lidingö

De 14 mötesrum som finns på Högberga Gård är fullt utrustade och erbjuder allt som behövs för moderna och kreativa möten. De flesta av rummen bjuder på utsikt mot vattnet och under dagen serveras enklare tilltugg, smörgåsar, dryck och hembakade delikatesser från Högbergas kök under ledning av Tommy Eriksson, semifinalist i årets kock. Som besökare får man uppleva en all inclusive konferensvistelse som fastnar i minnet och inspirerar.

Kom till Högberga Gård

Högberga Gård finns på Lidingö med Stockholm 20 minuters väg bort. Det är enkelt att ta sig hit även sjövägen!

Högberga Gård Hotell & Konferens
Grindstigen 5-6
181 62 Lidingö
Tel: +46 (0)8 546 46 100
Fax: +46 (0)8 546 46 200
Email: info@hogberga.se

 

Spännnade nyheter från Högberga Gård