Högberga Vinfabrik släpper bästa vinet hittills

0

Under hösten 2010 öppnade Högberga Vinfabrik Sveriges första Toscanska vinfabrik. Intresset för vinet har varit stort och har inneburit ett mervärde för besökare och konferensgäster. Vin från Högberga har serverats på en handfull restauranger sedan första årgången 890, 2011. Däribland Gondolens vinbar och 19 Glas i Gamla Stan.

Den första produktionen om 7500 flaskor har nästan sålts slut men går att finna på ett fåtal systembolag runt om i landet. Nu kommer den nya årgången, 890 Cab 2012 som av både producenter och experter anses vara det hittills bästa vinet från Högberga Vinfabrik.

Den senaste årgången innehåller endast Cabernet Sauvignon och är lagrad på svenska ekfat! Eftersom vinet ännu är ganska ungt, kan det vinna på att flasklagras en tid men till vissa maträtter gör sig vinet redan utmärkt.

Högberga vinfabrik har satt konferensanläggningen på kartan ytterligare och vid er konferens finns självklart möjligheten att besöka vinfabriken som ligger i anslutning till konferensanläggningen.