Krägga Herrgård

Krägga Herrgård – Branschens främsta bakåtsträvare

Historien om Krägga går tillbaks ända till 1344 då gården Krägga omnämns första gången. Herrgården som nu används för konferens och möten är dock byggd under 1830-1840. Den tidigare huvudbyggnaden blev därmed tjänstebostad. De som kommer till Kräggas nyrenoverade och smakfullt inredda herrgård möts av en rofylld atmosfär med utrymme för samtal och njutning. Trots att varje konferensrum och möteslokal har all den senaste tekniken, är detta en plats var man kan koppla av och hinna ikapp. Kräggas personal har genom åren sett otaliga uppdragna axlar som släppts ner redan vid gårdsplanen. Anläggningen har 5 konferenslokaler samt en sjövilla för de som vill ha sina möten bortom övriga gäster.

Hit kommer såväl företag som privatpersoner för att uppleva njutning på Kräggiska.

Möten på Krägga

Om någonting sammanfattar Krägga Herrgårds möteskoncept är det ”här och nu”. Fokus är på samtal och livsnjutning där möten kan utspela sig i ljuset från levande ljus och eldstad. Oavsett om gästerna är en ledningsgrupp eller privatpersoner, ges bästa förutsättningar för konversation och möten i en miljö där varje detalj har ett syfte. En sparsmakad humor i elegant inramning definierar mycket av de som gör Krägga Herrgård till en av landets mest uppskattade mötesplatser.

Restaurangen bjuder på noga utvalda råvaror som och en välkomponerad, klassisk, meny i en Kräggisk tappning. På Krägga Herrgård kan besökare njuta av helgens afternoon tea, bröllopsmiddagar såväl som utsökta anrättningar under veckodagar och konferens.

Konferensrum

Herrgårdens konferenslokaler bjuder på samma elegans som övriga anläggningen och ligger med anslutning till rum för avkoppling och kortare pauser under mötesdagen. De flesta rum har sjöutsikt vilket bidrar till helhetsupplevelsen! Samtliga konferenslokaler har all teknisk utrustning för moderna konferenser och en konferensvärdinna som ser till att allt finns tillgängligt.

Krägga Herrgård Konferens

För de som vill hålla sin konferens ifred från övriga besökare och med avskildhet, finns möjlighet att boka Kräggas sjövilla. Denna ligger alldeles intill strandkanten och har egen trädgård, kök, mötesrum och stor altan. Här finns också 3 hotellrum med kingsize- eller dubbelsäng.

Kom till Krägga Herrgård

Från Stockholm och Arlanda tar resan bara 30 minuter sedan nya vägen öppnats och från Västerås eller Uppsala är resan 45 minuter.

Krägga Herrgård
746 93 Bålsta
info@kragga.se
Reception: 0171 532 80
Bokning: 08 584 719 99

Spännnade nyheter från Krägga Herrgård