Thoresta Herrgård

Thoresta konferens herrgård

Det finns många tankar om vad det är som gör Thoresta Herrgård till vad den är. Vissa talar om det underbara köket med intressanta och smakrika kompositioner. Andra om miljön och lugnet som omger konferensanläggningen. Oavsett vad som lockar just dig, erbjuder Thoresta Herrgård en upplevelse att bära med sig och återvända till.

40 hotellrum och 72 bäddar finns på Thoresta Herrgård. Vissa är större och andra mindre. Gemensamt för alla rum är att de är tysta och trivsamt inredda för att utgöra en oas även under långa konferensvistelser. De flesta rum ligger i den historiska flygeln intill huvudbyggnaden. Dock finns möjlighet att boka rum en bit bort, i Båthuset eller Öhren.

Dessa mindre hus har allt som krävs för att bo och hålla möten avsides från övriga besökare på Thoresta. Nere vid strandkanten är det svårt att inte trivas och med Thorestas goda service långa möteserfarenhet, är det någonting som rekommenderas!

Möten

Flera olika mötesrum finns tillgängliga för konferensgäster på Thoresta Herrgård och är utformade för att bidra till effektiva och kreativa möten. All mötesteknik finns tillgänglig i samtliga möteslokaler och strax utanför varje konferensrum finns gemenskapsutrymmen för pauser i diskussionerna. Mötesrummen varierar i storlek från det minsta styrelserummet för 6 personer, till det större magasinet för ett hundratal.

För att ni skall nå dit ni vill under er konferens, har allt ifrån ljus/luftinsläpp till sittmöbler anpassats till mötessituationen. För inspiration kring mötets utformning finns intressanta mötesformer beskrivna på hemsidan!

Kärleksfull mat

Thoresta Herrgård är delvis känd för sitt kök där allt görs från grunden. Rökning, torkning, saltning och inläggningar sker på anläggningen och brödet som serveras kommer nygräddat till bordet. Omsorgen om maten ger konferensgäster bästa förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av sina möten. Dessutom är kärleksfullt anrättad mat en sann njutning!

Välkommen!

Thoresta Herrgård ligger idealiskt omgiven av natur och med närhet till såväl Stockholm som Arlanda. Vägen ut till anläggningen är snabb och gäster kommer från hela landet för sin konferensvistelse. Välkommen ut till Thoresta Herrgård!

Thoresta Herrgård
197 93 Bro
08-582 426 00
info@thoresta.se

Spännnade nyheter från Thoresta Herrgård