Villa Aske Konferens

Villa Aske Konferens – Det bästa ur två världar för enastående möten

Historien bakom Villa Aske sträcker sig omkring 800 år bakåt i tiden till 1200-talet. Anläggningen ligger strax bortom det som i dag är Sigtuna och trakterna har varit skådeplats för en rad mytomspunna händelser och möten. Bara några kilometer från Villa Aske finns utgrävningar där man hittat några av landets äldsta stadsbildningar. Atmosfären har präglats av sin historia och ger besökare en unik upplevelse att minnas långt efter konferensen.

Renässansvillan och paviljongen är en dynamisk blandning av Sverige och Italien. Villan som går i klassisk Italiensk stil kontrasteras av den svenska paviljongen och tillsammans bildar de en intressant miljö för njutning och möten. Söker ni konferenslokaler en bit ifrån övriga gäster på Villa Aske står fiskarstugan med bastu i direkt anslutning. Stugan är byggd 1881 och har fått behålla sin stormpiskade exteriör. Invändigt är stugan modernt inredd i ljusa färger och sköna möbler att sitta i. Kök samt mötesteknik håller hög nivå och möjliggör alla sorts konferenser. Gästerna kan fritt välja mellan de olika mötesmiljöer som ryms på denna omtyckta anläggning med närhet till storstad och natur.
Villa Aske Konferens

Möten

Effektiva möten kräver teknik och logistik som fungerar! Oavsett om det handlar om styrelsemöte för en mindre grupp, eller ett större event med hela styrkan, kan Villa Aske rama in mötet och ge bästa förutsättningar för resultaten ni söker! Anläggningen bjuder på ett flertal intressanta mötesmiljöer där besökare kan konferera i fiskarstuga, syrenberså eller mötesrum i varierad stil. Oavsett vilka konferenslokaler ni väljer, får ni en härlig atmosfär och bästa förutsättningar för att nå önskade effekter.

Konferenslokaler

Villa Aske har konferenslokaler för såväl större som mindre antal gäster där minsta lokalen rymmer 5 personer och största upp till 200 personer. Det finns totalt 7 konferensrum och naturligtvis alla möjligheter för möten i såväl restaurang som utomhus. Dessutom finns 18 grupparbetsrum för snabbare överläggningar eller diskussioner under vistelsen.

Hotell

Anläggningen har 128 bäddar fördelade över 40 dubbelrum och 48 enkelrum. Hotellet är svanenmärkt och Villa Aske jobbar med att hålla nere sin effekt på natur och miljö. För den som uppskattar träning och njutning finns motionsspår, bastu och gym att tillgå.

Välkommen

Till Villa Aske åker man snabbt från Stockholm, Sigtuna med flera städer i området. Anläggningens geografiska lägga ha inneburit att stora antal företag väljer att förlägga möten till denna idyll.

Villa Aske
Aske Allé 2
197 92 Bro
+46 8 584 222 00
info@villaaske.se

Spännnade nyheter från Villa Aske Konferens